Werkzaamheden aan wandelpaden op algemene begraafplaats Naaldwijk

Van eind november 2021 tot maart 2022 wordt er gewerkt aan het vernieuwen en verbeteren van de wandelpaden op het oude gedeelte van de algemene begraafplaats in Naaldwijk

De paden zijn toe aan grootschalig onderhoud of vernieuwing. Een aantal van de paden zijn door wortelscheuren niet goed te bewandelen. Tegelijkertijd is er voor deze grootschalige aanpak gekozen om bij alle paden gebruik te maken van dezelfde soort materialen. Hiermee zijn de paden na de werkzaamheden niet alleen weer goed te bewandelen, maar ook beter te onderhouden.

Begraafplaats gewoon bereikbaar tijdens werkzaamheden

De werkzaamheden worden in delen uitgevoerd. De begraafplaats is daarom tijdens de uitvoering gewoon open voor bezoekers. Alleen het pad waar op dat moment aan gewerkt wordt is dan tijdelijk niet te gebruiken. De werkzaamheden op de begraafplaats worden met respect voor de overledenen en nabestaanden uitgevoerd. Tijdens een uitvaardienst worden daarom de werkzaamheden ook even gestopt.

Informatie voor bezoekers

Voor de toevoer van de materialen wordt de ingang van de begraafplaats aan de zijde van de Geestweg gebruikt. Hierdoor zijn ook een aantal parkeerplaatsen aan die zijde tijdelijk niet te gebruiken door bezoekers. De informatie over de werkzaamheden aan de paden is voor bezoekers ook te vinden op de informatieborden bij de twee ingangen van de begraafplaats.

Voor vragen of meer informatie over de werkzaamheden kunt u contact opnemen met de gemeente via telefoonnummer 14 0174 of via de pagina melding maken.

Standaard afbeelding
Eric
Artikelen: 40