Wij houden er van om leuke nieuws- en fotoreportages te maken van elk onderwerp.

Over Ons

Beste bezoeker van mijn website, 
 
Fijn dat u interesse toont voor mijn werk en ik wil mij graag aan u voorstellen.
 
Eric van Heuveln gehuwd en we wonen in Poeldijk.
Maar om deze reden heeft u mijn website vast niet bezocht en ik vertel u graag wat over mijn werk.
Tekno Festival De Lier
Fuchsia show Westland
Sail Scheveningen
Ik heb van een hobby mijn  beroep gemaakt en inmiddels sta ik bij veel mensen/bedrijven en stichtingen  bekend als een goed website bouwer, ook gespecialiseerd in communicatie via fotografie en en videofotografie.  
 
Op dit moment heb ik ruimte in mijn agenda  voor u en maak graag een vrijblijvende afspraak om samen te bekijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen. Hiermee bedoel ik dat we samen kunnen doornemen wat uw wensen zijn en wat bij uw onderneming of stichting past. Een passende website  maken begint immers met een goede inventarisatie waarmee u uw relaties of klanten nog beter kan binden en ook een verbreding van uw netwerk realiseert.
Ballonen Festival Barneveld
Trade Fair royal Flora Holland
zandsculpturen Garderen
Vanzelfsprekend wilt u na afloop van ons gesprek ook weten wat de kosten hiervan zijn. De juiste offerte kan echter pas worden gemaakt  als we weten hoeveel tijd er in gaat zitten. Ook kunt u  beslissen dat ik hem de jaren na het maken gaat onderhouden en er voor u belangrijke nieuwe artikelen opzet. De kosten voor dit vervolg neem ik desgewenst  ook op in uw offerte.
Met dit schrijven ga ik er van uit dat uw interesse is gewekt en ik zie uw e-mail of mobiel contact graag tegemoet. U kunt  uw gegevens ook  via de App.  of mail toesturen,  dan neem ik geheel vrijblijvend contact met u op
 
Met vriendelijke groet,
Eric van Heuveln
kringloop Hoek van Holland
Openbaar Toilet 's-Gravenzande
Voorall

Kom in contact met ons