Er is Hard gewerkt aan de kruising Zwartendijk en Molenweg

De provincie heeft in het weekend van 28 tot en met 30 mei de laatste 2,5 centimeter toplaag asfalt aan gelegd en ze hebben ook de belijning gedaan .

De provincie heeft in het weekend van 28 tot en met 30 mei de laatste 2,5 centimeter toplaag asfalt aan gelegd en ze hebben ook de belijning gedaan . Dit zou al eerder gebeuren, maar vanwege het slechte weer moesten we deze werkzaamheden uitstellen. Na deze werkzaamheden is de rotonde volledig toegankelijk voor het verkeer. Met de aanleg van de turborotonde verbeteren we de veiligheid en de doorstroming.

Werkzaamheden kruispunt Zwartedijk – Molenweg in volle gang . Dit weekend wilde men de laatste hand er aan leggen maar het weer werkte niet dus moest men uitwijken naar een ander weekend en toen is het geheel afgemaakt het is een rotonde met 2 rijstroken geworden .
Er is lang aan de nieuwe rotonde gewerkt. Het werk zou eigenlijk al jaren geleden beginnen en in 2019 af moeten zijn, maar er ontstond vertraging. Zo moest een omwonende worden uitgekocht.

Standaard afbeelding
Eric
Artikelen: 40