Evelien van der Werff fiets naar inloophuis Carma

De 57-jarige Evelien van der Werff, die zelf tweemaal borstkanker overleefde, gaat iets doen waar ze ook gelukkig van wordt. Ze fietst in 6 weken langs de 75 IPSO inloophuizen van Nederland.

De 57-jarige Evelien van der Werff, die zelf tweemaal borstkanker overleefde, gaat

iets doen waar ze ook gelukkig van wordt. Ze fietst in 6 weken langs de 75 IPSO inloophuizen van Nederland.

Op woensdag 9 juni rond 11.30 uur komt zij aan in Naaldwijk en bezoekt Inloophuis Carma aan de Dijkweg 21. Evelien wordt daar welkom geheten door wethouder Piet Vreugdenhil. Enkele bestuursleden, vrijwilligers en gasten van Inloophuis Carma zijn ook aanwezig bij dit feestelijke moment. Samen met vertegenwoordigers van Team Westland en Nazorg Westland krijgt Evelien een lekkere lunch aangeboden.

Uiteraard met verse Westlandse groente en fruit zodat zij vol energie om 12.30 uur kan vertrekken richting het volgende inloophuis op de Zuid Hollandse eilanden. Een klein groepje fietsers rijdt een stuk met Evelien mee om haar actie te ondersteunen. Iedereen is van harte welkom om haar uit te zwaaien en succes te wensen.

De inloophuizen zijn namelijk erg belangrijk voor veel mensen die worden getroffen door

kanker. Waar de ziekenhuizen zich richten op het fysieke genezingsproces, zorgen de

inloophuizen voor de psychosociale ondersteuning. Het is een vertrouwde plek om het verhaal te delen en een luisterend oor te vinden. Daarbij bieden de huizen zoals Inloophuis Carma behoeftegerichte activiteiten gericht op ontspanning, beweging en verdieping

Standaard afbeelding
Eric
Artikelen: 40