Eerste corona cleanup Westland

Het eerste voorjaarszonnetje gaf het Wateringse kappersteam van Roel van der Zwaan een heus lentegevoel. Gehuld in de bekende gele Cleanup Team hesjes en bewapend met grijpers en vuilzakken trok men in vier verschillende groepjes Wateringen door.

Het eerste voorjaarszonnetje gaf het Wateringse kappersteam van Roel van der Zwaan een heus lentegevoel. Gehuld in de bekende gele Cleanup Team hesjes en bewapend met grijpers en vuilzakken trok men in vier verschillende groepjes Wateringen door. De opdracht was heel duidelijk: al het zwerfafval in de grote zak en de drinkblikjes en kleine PET flesjes in een zakje apart.

Deze eerste Corona-Cleanup leverde een mooi resultaat op. In totaal haalde men 21,8 kg zwerfafval op waarvan 48 mondkapjes en handschoentjes en 53 drinkblikjes en klein PET flesjes. Deze laatste twee worden netjes gerecycled. Grote dingen zoals de zakken met reclamefolders, een stapel bouwafval en een oude fiets werden met de BuitenBeter app. doorgegeven aan de gemeente die dit dan later met de auto kan afvoeren.

PB -Corona Cleanup