Op zaterdag 30 januari van 20.00 tot 22.00 uur organiseert Samen voor het Westland een online pubquiz. Deze quiz wordt verzorgd door de bekende quizmasters van De Quizbrothers.  De opbrengst van deze quiz komt geheel ten goede aan Inloophuis Carma.

Deelnemen

De deelname bedraagt € 50,- per team van maximaal 6 personen. Deze avond is er ook nog een online loterij met leuke prijzen. Deelnemende teams doen automatisch mee aan de loterij. Inschrijven kan via www.inloophuiscarma.nl.  Het is ook mogelijk meteen een borrelpakket van € 17,50 te bestellen voor bij de quiz. De opbrengst daarvan gaat ook naar Inloophuis Carma.

Over Inloophuis Carma

De naam Carma komt van de twee initiatiefneemsters: Carla Witmans en Marie-José Persoon. Zij deden in 2009 mee aan deSamenLoop voor Hoop. Al wandelend ontstond het idee voor een inloophuis voor kankerpatiënten en hun naasten in Westland. In januari 2011 is Inloophuis Carma gestart. Dit jaar wordt dus het 10-jarig bestaan gevierd. De naam Carma is een eerbetoon aan de initiatiefneemsters.

Inloophuis Carma is dé ontmoetingsplaats in Westland voor wie geraakt is door kanker. Iedereen die daar behoefte aan heeft kan hier terecht voor een luisterend oor, lotgenotencontact, informatie en ontspannende of creatieve activiteiten. Zo bieden de vrijwilligers van Carma ondersteuning aan mensen die zelf kanker hebben (gehad), maar ook aan hun naasten en nabestaanden.