Albert Heijn Naaldwijk heeft een cheque van ruim 500 euro overhandigd aan Inloophuis Carma in Naaldwijk. De cheque werd in ontvangst genomen door Mariska Bakker, coördinator van het inloophuis.

De gift is het resultaat van een actie, waarbij de klanten het bonnetje van hun ingeleverde flessen in een aparte bus deponeren en daarmee het bedrag aan een goed doel schenken.

Mariska Bakker: “Inloophuis Carma is ontzettend blij met dit mooie bedrag van de emballageactie.  We gaan hier onder andere nieuwe boeken voor onze bibliotheek van kopen. Alle boeken gaan over leven met of na kanker, ook voor nabestaanden en kinderen. Zoals veel instellingen tijdens de coronacrisis zijn we helaas tijdelijk gesloten. Maar als we alle  richtlijnen volgen kunnen we wel boeken uitlenen. Onze gasten kunnen dan op afspraak het gereserveerde boek ophalen.”

Inloophuis Carma is dé ontmoetingsplaats in Westland voor wie geraakt is door kanker. Hier kan iedereen die daar behoefte aan heeft terecht voor een luisterend oor, lotgenotencontact, informatie en ontspannende of creatieve activiteiten. De organisatie –  die geheel afhankelijk is van giften en donaties – biedt op een laagdrempelige manier ondersteuning aan mensen die zelf kanker hebben (gehad), maar ook aan hun naasten en nabestaanden.

By admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *