Ieder jaar zetten Scoutinggroepen zich in bij de lokale Dodenherdenking op 4 mei. Door de omstandigheden van de coronacrisis zullen deze herdenkingen in een andere vorm plaatsvinden. Daarmee is de inzet van Scoutinggroepen ook anders. Scouting Nederland is daarom een initiatief gestart onder de naam #herdenkingssteentjes. Scouting Polanen doet hier, voor de dorpskern Monster, graag aan mee.

Op 30 april en 1, 2, en 3 mei staat er bij de Hoogvliet, Jumbo en het monument aan de Larixlaan overdag een box klaar waar iedereen steentjes kan ophalen. U kunt een of meerdere steentjes beschilderen of er bijvoorbeeld en korte tekst of naam op zetten. Op deze manier kunt u een persoonlijke bijdrage leveren aan de herdenking bij het monument. Op de uitgiftelocaties kunt u de steentje(s) (of eigen steentjes) inleveren.

Op 4 mei zal Scouting Polanen de steentjes verzamelen en als één teken van herdenking bij het monument plaatsen. Op deze manier kunnen we als Monster toch samen 4 mei herdenken. Doe mee en lever uw steentje in bij één van de inleverpunten.
De steentjes worden om 16 uur gelegd door de scouting.

By admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *